Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΠΑΔΟΥ

Δεν πέρασαν καν έντεκα μήνες από το μακελειό της Παιανίας και για μία ακόμη φορά ένας αγώνας γίνεται αφορμή για να χαθούν ανθρώπινες ζωές. Ένας 24χρονος έχασε τη ζωή του σε συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, που σημειώθηκε σε καφετέρια της Λούτσας λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, λίγο μετά τη λήξη του ντέρμπι Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Καραϊσκάκη, ενώ ένας ακόμη-ηλικίας 26 ετών-χαροπαλεύει μετά από τραύμα κοντά στην καρδιά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο «Γεώργιος Γεννηματάς»! Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τρεις οπαδοί του Παναθηναϊκού κατέβηκαν από ένα SEAT Ibiza. Αφού λογομάχησαν με κάποιους από τους θαμώνες του καταστήματος, που εκείνη την ώρα έκλεινε, επιτέθηκαν με λάμες και ρόπαλα σε δύο οπαδούς του Ολυμπιακού (που βγήκαν για να ζητήσουν το λόγο) τραυματίζοντας τον ένα θανάσιμα. Σύμφωνα τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Πάντως ο πατέρας του θύματος δηλώνει κατηγορηματικά πως επρόκειτο για οπαδούς του Παναθηναϊκού. «Είχαμε πάει γήπεδο με το γιο μου και όταν γυρίσαμε μου είπε ο γιος μου πως θα πάει να πιει ένα ποτό. Μας πήραν μετά τηλέφωνο πως πήγαν κάποιοι Παναθηναϊκοί και τους έδειραν και τους μαχαίρωσαν. Έχασα το γιο μου. Θα τη βρω την άκρη όμως. Θα μάθω που μένουν. Ήταν κάποιοι από τη Ραφήνα. Η αστυνομία ψάχνει».



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.... ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ??? ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ... ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ... ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΗΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΩΝ?? ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ?? ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΠΕΔΙΑ... ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΟΒΑΡΕΨΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΟΧΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ...ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΣΥΛΗΠΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛ ΑΝΑΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ "ΚΑΛΑ" ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΙΤΡΙΝΑ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ... ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ... ΕΤΣΙ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ?? Α ΡΕ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: