Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2007

Ανακοίνωση Συνδέσμου Φιλάθλων Προοδευτικής


Μετα απο την συμμετοχή μας στην συνελευση της Προοδευτικης που εγινε στης 16/11/2007 εχουμε να πουμε τα εξης.


1)Η ομαδα βρισκεται σε πληρη οικονομικη ταξη. Δεν χρωσταμε πουθενα και ολα ειναι πληρωμενα μεχρι το τελευταιο ευρω. Οι διοικηση εχει δωσει μεχρι τωρα 97000 ευρω στην ομαδα (μισθους προπονητων παιχτων μεταγραφες εξοδα κινησης, εξοπλισμο γηπεδο και αλλα. Τα εσοδα ειναι μηδαμηνα αρα καποιος βαζει λεφτα και δεν περνει τιποτα...

2) Μεσα σε αυτα ειναι και 5000 ευρω προστιμα απο επεισοδια και υβριστικα συνθηματα κτλ.
Καταλαβαίνετε οτι το παραμικρο που γινεται στην κερκιδα εχει τρομερο αντίκτυπο στην ομαδα και ολοι πρεπει να ειμαστε ψυχραιμοι και σωστοι. Μαλακιες τελος απο ολους!!!

3)Σωτηρες και επενδυτες δεν υπαρχουν. Κανεις δεν αγοραζει την ομαδα κανεις δεν μπορει να διωξει την παρουσα διοικηση. Αυτα τα λιγα για αυτο ..και οποιος καταλαβε ,καταλαβε.

4) Αρχισαν οι εγγραφες μελων στην ομαδα και οσοι μπορειτε και θελετε να γραφτητε το κοστος ειναι 10 ευρω το μηνα. Αιτησεις θα βρητε στον συνδεσμο, στα γραφεια των παλαιμαχων και του ερασιτεχνη και σε καθε αγωνα εξω απο το γηπεδο. Ενγραφητε τωρα!! η ομαδα εχει αναγκη και εχει θεσει σαν στοχο τα 500 μελοι. Ετσι θα μπορει να ειναι βιωσιμη χωρις να εχει αναγκη απο χρηματοδοτηση απο τον προεδρο. Ο Κορυδαλλος εχει 100,000 κατοικους και οι γυρω δημοι πολυ περισσοτερους ,αρα ο στοχος μας ειναι εφικτος νομιζουμε..

5) Ετοιμαζονται πολλες ακομα κινησεις ενισχυσης σε ολους του τομεις απο την διοικηση και τον συνδεσμο και του παλαιμαχους. Θα γνωριζουμε συντομα λεπτομεριες.

Προο 80 χρονια ιστορια....vissini club no gate 30 χρονια περηφανης οπαδικης φωνης
Ειμαστε ακομα εδω και για το πισμα σας κουφαλες θα αντεχουμε!!

16/11/2007


Greek Fans blog

(είναι κάπως παλιά αλλά αφού μας στάλθηκε είναι σωστό να την βάλουμε)

Δεν υπάρχουν σχόλια: